Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729184326

Liga 729184326 Información oficial sobre el partido 729184326 en Hattrick

05.05.2024 18:00:00

The Gramercy Riffs Alineación oficial del equipo 'The Gramercy Riffs' en el partido 7 - 0 Twotle Football Alineación oficial del equipo 'Twotle Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
The Gramercy Riffs Alineación oficial del equipo 'The Gramercy Riffs' en el partido 8 - 0 Twotle Football Alineación oficial del equipo 'Twotle Football' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Gramercy Riffs

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Marcelo Plastić va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Riffs, Shaizad Tanchangya, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Pierre-Nicolas Fauchard va incrementar l'avantatge de Riffs amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Riffs va augmentar la diferència quan Aïssa Lalmi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Landon Le va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, el Riffs va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Shaizad Tanchangya, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Riffs pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcelo Plastić va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Riffs va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aïssa Lalmi des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Severin Yondno de Riffs gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marcelo Plastić va rematar alt.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Pierre-Nicolas Fauchard, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Severin Yondno es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Twotle Football

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Michael Murdock va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ben Gilbert va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.