Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729178718

Liga 729178718 Información oficial sobre el partido 729178718 en Hattrick

21.04.2024 18:00:00

AFC Laneo Alineación oficial del equipo 'AFC Laneo' en el partido 3 - 4 The Klopp-a-Cabana FC Alineación oficial del equipo 'The Klopp-a-Cabana FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AFC Laneo Alineación oficial del equipo 'AFC Laneo' en el partido 2 - 4 The Klopp-a-Cabana FC Alineación oficial del equipo 'The Klopp-a-Cabana FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,6 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC Laneo

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Laneo va ser Joévin Talbot.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Laneo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Natalino Folco des de dins de l'àrea.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Brás Coelho de Laneo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 68 (Ocasión evento especial): En Natalino Folco, al minut 68 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Noël Cains el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dizan García de Laneo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reggie van Dortmond de Laneo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75 de partit, Reggie van Dortmond de Laneo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

The Klopp-a-Cabana FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Naser Essa Njoom de LFC després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Antonio Revuelta Coll, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 59.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Luke Cassella donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Nenad Petranović va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 2 - 4 per a LFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Antonio Revuelta Coll al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.