Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729178707

Liga 729178707 Información oficial sobre el partido 729178707 en Hattrick

31.03.2024 18:00:00

The Klopp-a-Cabana FC Alineación oficial del equipo 'The Klopp-a-Cabana FC' en el partido 2 - 2 Aurora Berne FC Alineación oficial del equipo 'Aurora Berne FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Klopp-a-Cabana FC Alineación oficial del equipo 'The Klopp-a-Cabana FC' en el partido 3 - 0 Aurora Berne FC Alineación oficial del equipo 'Aurora Berne FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Klopp-a-Cabana FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Corria el minut 22 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Andrew Cameron, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Nenad Petranović de LFC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Noël Cains gairebé va marcar per a LFC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alan Peake va rematar alt.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El LFC ho intentava per la dreta per mitjà de Andrew Cameron, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Andrew Cameron gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Escobar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nenad Petranović va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 225 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Naser Essa Njoom gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Kevin Mullins, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Aurora Berne FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Auroras van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en David Cuddy.
  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Désiré Matutu va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Auroras van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però John Clinch va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Brendan Hammond de Auroras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.