Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729177872

Liga 729177872 Información oficial sobre el partido 729177872 en Hattrick

07.04.2024 18:00:00

Team WIFYS Alineación oficial del equipo 'Team WIFYS' en el partido 0 - 2 Basingstoke Eagles Alineación oficial del equipo 'Basingstoke Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team WIFYS Alineación oficial del equipo 'Team WIFYS' en el partido 1 - 2 Basingstoke Eagles Alineación oficial del equipo 'Basingstoke Eagles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,6 % 61,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team WIFYS

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Sérgio Ricardo Delfino de WIFYS es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 55, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32, Mihály Bóka de WIFYS va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Terrance Vrieze de WIFYS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Basingstoke Eagles

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de Basingstoke Einer Isaksen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Tucker Snelson va augmentar l'avantatge de Basingstoke a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ngor Sett després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manfredi Dovier va poder desviar-lo a córner.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Einer Isaksen que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Einer Isaksen de Basingstoke va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.