Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729161699

Liga 729161699 Información oficial sobre el partido 729161699 en Hattrick

28.04.2024 17:45:00

Gimus.Moldova. Alineación oficial del equipo 'Gimus.Moldova.' en el partido 0 - 2 FC Grănicerul Glodeni Alineación oficial del equipo 'FC Grănicerul Glodeni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gimus.Moldova. Alineación oficial del equipo 'Gimus.Moldova.' en el partido 1 - 2 FC Grănicerul Glodeni Alineación oficial del equipo 'FC Grănicerul Glodeni' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimus.Moldova.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Gheorghe Mahu no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

FC Grănicerul Glodeni

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alexei Carabinenco que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Grănicerul.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Oleksii Dudnik, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Maxim Zhenilenko va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Abhishek Canar, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 40, tothom va saber perquè en Eugen Cozma era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Grănicerul van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Alexei Carabinenco des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Grănicerul va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Abhishek Canar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Grănicerul quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Oleksii Dudnik va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicanor Şova.