Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729143871

Liga 729143871 Información oficial sobre el partido 729143871 en Hattrick

24.03.2024 17:30:00

los cagones fc Alineación oficial del equipo 'los cagones fc' en el partido 2 - 2 Cuautitlán Alineación oficial del equipo 'Cuautitlán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los cagones fc Alineación oficial del equipo 'los cagones fc' en el partido 2 - 0 Cuautitlán Alineación oficial del equipo 'Cuautitlán' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los cagones fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de cagones. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Xenobio Landeta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): cagones equilibrava la balança al minut 74. En Xenobio Landeta, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Al minut 19, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de cagones a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tomás Archundia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Zenón Turpín es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Cuautitlán

Goles Goles

  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Cuautitlán va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ricardo Herrero, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 106 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 73 minuts, Edgar Archundia va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): Amb 31 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Bruno Durán va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Atanes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.