Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729143869

Liga 729143869 Información oficial sobre el partido 729143869 en Hattrick

17.03.2024 17:30:00

Los Cabos United F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Cabos United F.C.' en el partido 4 - 1 los cagones fc Alineación oficial del equipo 'los cagones fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Cabos United F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Cabos United F.C.' en el partido 3 - 1 los cagones fc Alineación oficial del equipo 'los cagones fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cabos United F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Oswaldo Ogazón de United empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passats 56 minuts, Javier Ledezma, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. United es posava per davant!
  • 105 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Rosalino De Haro va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Leonardo González va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. United posava el marcador 3 a 1.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): Al minut 90 en Oswaldo Ogazón va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Oscoy! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Anganga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): United van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però Juan Antonio Muro va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Leonardo González de United gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Manuel Oscoy de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

los cagones fc

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Al minut 18, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Zenón Turpín posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Alberto Ávalos va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de César Araizaga, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del United. La jugada d'estratègia del cagones per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Cotes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cagones va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andy García, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.