Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729141546

Liga 729141546 Información oficial sobre el partido 729141546 en Hattrick

12.05.2024 17:30:00

Caballeros Dragon FC 1982 Alineación oficial del equipo 'Caballeros Dragon FC 1982' en el partido 5 - 1 Newells Messi Alineación oficial del equipo 'Newells Messi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Caballeros Dragon FC 1982 Alineación oficial del equipo 'Caballeros Dragon FC 1982' en el partido 5 - 1 Newells Messi Alineación oficial del equipo 'Newells Messi' en el partido
Tiene un resultado normal 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caballeros Dragon FC 1982

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mike Rappard, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Caballeros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ron Riis va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Bartosz Wargocki va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Caballeros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Diego Dahmen va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Caballeros al minut 71, que va llançar ajustat al pal en Orlando Dusseljee. 5 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Ron Riis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 219 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Matija Jovanović va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Orlando Dusseljee, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Newells Messi

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Abel Cabrera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Newells, un peu providencial d'en Blaž Burin va situar el 5-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mats Aspenling va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Demetrio Bañuelos quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Demetrio Bañuelos al minut 24 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Newells va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Johann Riegler no va poder controlar.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Paweł Straszewski ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paweł Straszewski de Newells va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.