Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729141091

Liga 729141091 Información oficial sobre el partido 729141091 en Hattrick

28.04.2024 17:30:00

Omii Shitt Alineación oficial del equipo 'Omii Shitt' en el partido 1 - 4 Valic FC Alineación oficial del equipo 'Valic FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Omii Shitt Alineación oficial del equipo 'Omii Shitt' en el partido 1 - 3 Valic FC Alineación oficial del equipo 'Valic FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Omii Shitt

Goles Goles

  • 104 Minuto 76 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En José Guadalupe Infante va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Shitt: 1 a 3 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Shitt enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Jérôme Barrière va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ludvík Vorel.

Valic FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, Valic es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ricardo Astilla es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): El contraatac de Valic va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Edgar Estevané va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pablo Rodríguez, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Diego Ardiles va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Ricardo Astilla va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Emmanuel Goetghebuer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pablo Rodríguez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Valic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dionisio Gómez Farías s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dionisio Gómez Farías va ridiculitzar a en Ottfried Brüggemann amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Ardiles de Valic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.