Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729134261

Liga 729134261 Información oficial sobre el partido 729134261 en Hattrick

28.04.2024 16:50:00

Asrate Alineación oficial del equipo 'Asrate' en el partido 0 - 1 BSC Newcastle United Bahrain Alineación oficial del equipo 'BSC Newcastle United Bahrain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asrate Alineación oficial del equipo 'Asrate' en el partido 1 - 0 BSC Newcastle United Bahrain Alineación oficial del equipo 'BSC Newcastle United Bahrain' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asrate

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 73 en Montri Janmin ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Aqeel Jalili el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

BSC Newcastle United Bahrain

Goles Goles

  • 190 Minuto 22 (Gol de falta): En Marius Hăngănuţ va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Newcastle van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Abbas Aseery no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Newcastle va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Abbas Aseery va quedar-se sol davant el porter Abdul-Adheemm Mattar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jumah Al Sawaidi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michael Pavelka.