Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729115112

Liga 729115112 Información oficial sobre el partido 729115112 en Hattrick

05.05.2024 16:45:00

NorthEast Football Club Alineación oficial del equipo 'NorthEast Football Club' en el partido 2 - 3 Die Färinger Alineación oficial del equipo 'Die Färinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NorthEast Football Club Alineación oficial del equipo 'NorthEast Football Club' en el partido 1 - 1 Die Färinger Alineación oficial del equipo 'Die Färinger' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 35,0 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NorthEast Football Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sjúrður Suðurberg va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. NFC empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Bárður Gullstein de NFC va aconseguir igualar el partit al minut 75, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): El NFC va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Niclas Schwartz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jónas MacDonald de NFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Símun Zachariasen.

Die Färinger

Goles Goles

  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Fähris va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Hans Birgir ”Bigge” Gásdal va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Hans Birgir ”Bigge” Gásdal era molt més ràpid que el defensa Bassi Suðuroy. Al minut 25, el jugador de Fähris va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 170 Minuto 76 (Gol de falta): Hans Birgir ”Bigge” Gásdal va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 76. 2 - 3 per a Fähris.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hanus á Lakjuni. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.