Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729110906

Liga 729110906 Información oficial sobre el partido 729110906 en Hattrick

28.04.2024 16:40:00

Dhofar Alineación oficial del equipo 'Dhofar' en el partido 3 - 0 Oman Sharks Alineación oficial del equipo 'Oman Sharks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dhofar Alineación oficial del equipo 'Dhofar' en el partido 2 - 0 Oman Sharks Alineación oficial del equipo 'Oman Sharks' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dhofar

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dhofar contenien la respiració mentre en Suhail Hamid Al-Busaidy s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Laith Hamdi Al-Manthary va anar directament als peus de Kareem Hamed Al-Jahdamy que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kareem Hamed Al-Jahdamy va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Suhail Hamid Al-Busaidy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Qassim Basil Al-Alawy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Khalfan Rashad Al-Ghariby va sorprendre Qassim Basil Al-Alawy amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kareem Hamed Al-Jahdamy de Dhofar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laith Hamdi Al-Manthary de Dhofar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Oman Sharks

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Omair Jawad Al-Mushefry va estar a punt de posar per davant a Sharks amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abdulmalik Mahfooth Al-Hamimy va impedir un gol cantat.
  • 250 Minuto 23 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Sharks van pujar a rematar. Però en Abdulhay Yazen Al-Hanthaly la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Sharks va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 28 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 250 Minuto 76 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Abdulhay Yazen Al-Hanthaly l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Abdulmalik Mahfooth Al-Hamimy va fer una estirada espectacular al minut 78, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Gulzeb Intekhab.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Omair Jawad Al-Mushefry de Sharks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.