Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729109740

Liga 729109740 Información oficial sobre el partido 729109740 en Hattrick

12.05.2024 16:40:00

fecisidad Alineación oficial del equipo 'fecisidad' en el partido 1 - 2 Oman Perän Pamaus Alineación oficial del equipo 'Oman Perän Pamaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
fecisidad Alineación oficial del equipo 'fecisidad' en el partido 3 - 2 Oman Perän Pamaus Alineación oficial del equipo 'Oman Perän Pamaus' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,6 % 26,4 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fecisidad

Goles Goles

  • 190 Minuto 66 (Gol de falta): Al 66 minuts, El fecisidad va fer el 1-0. En Sulaiman Firas Al-Salmany va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Sulaiman Firas Al-Salmany va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a fecisidad per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mousa Saoud Al-Suleimany, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): fecisidad per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 66, quan Hamed Zakariya Al-Samy va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Adnan Ashraf Al-Ansy va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hamed Zakariya Al-Samy rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Fuad Abdulsalam Al-Kleby del fecisidad ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Oman Perän Pamaus

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 77 minuts Raigards Zaķis va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Pamaus va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ianis Hornec, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thibault Krauß de Pamaus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 13 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Thibault Krauß se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.