Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729082891

Liga 729082891 Información oficial sobre el partido 729082891 en Hattrick

14.04.2024 16:35:00

Marvel D.C. Alineación oficial del equipo 'Marvel D.C.' en el partido 2 - 2 GarCol Racing Club Alineación oficial del equipo 'GarCol Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marvel D.C. Alineación oficial del equipo 'Marvel D.C.' en el partido 1 - 4 GarCol Racing Club Alineación oficial del equipo 'GarCol Racing Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marvel D.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Als 56 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Marvel va acabar amb la pilota als peus de Omar Raafat que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Marvel s'esgargamellaven dempeus per esperonar Elicarlos Guaiporã que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 72 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Elicarlos Guaiporã va fer una magnífica centrada, però la rematada de Sumeer Savekar va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Marvel va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Nik Hoffstetter la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Nik Hoffstetter va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Arne Pegelau de Marvel va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 67, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Elicarlos Guaiporã va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eremia Zonenishvili de Marvel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

GarCol Racing Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Andrea Pirraglia donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Simón Arteaga des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Andrea Pirraglia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En 裕一 (Hirokazu) 村山 (Murayama) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.