Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729082884

Liga 729082884 Información oficial sobre el partido 729082884 en Hattrick

31.03.2024 16:35:00

Syrian Berry Alineación oficial del equipo 'Syrian Berry' en el partido 2 - 3 GarCol Racing Club Alineación oficial del equipo 'GarCol Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Syrian Berry Alineación oficial del equipo 'Syrian Berry' en el partido 2 - 1 GarCol Racing Club Alineación oficial del equipo 'GarCol Racing Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,5 % 6,4 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Syrian Berry

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cristian Arfire, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Syrian se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Peder Olsen va acabar en una passada genial cap al jugador de Syrian Niv Hashimshony, que va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Niv Hashimshony va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Carmelo Cortazo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Cristian Arfire va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Abou Mando quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ali Issmael de Syrian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Niv Hashimshony.

GarCol Racing Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Andrea Pirraglia per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jakub Gryszkiewicz va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcus Wirth va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Andrés Hugo Manusovich va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Andrés Hugo Manusovich va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.