Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729082877

Liga 729082877 Información oficial sobre el partido 729082877 en Hattrick

24.03.2024 16:35:00

GarCol Racing Club Alineación oficial del equipo 'GarCol Racing Club' en el partido 3 - 0 Syrian Berry Alineación oficial del equipo 'Syrian Berry' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GarCol Racing Club Alineación oficial del equipo 'GarCol Racing Club' en el partido 2 - 0 Syrian Berry Alineación oficial del equipo 'Syrian Berry' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GarCol Racing Club

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Selim Khan va treure un córner llarg cap al segon pal que en Andrea Pirraglia, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): GarCol.R.C va aconseguir el 2 - 0 quan Andrea Pirraglia va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de GarCol.R.C pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ludwig Zangerl va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 裕一 (Hirokazu) 村山 (Murayama) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 286 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 52, un contraatac del GarCol.R.C no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Andrea Pirraglia perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 裕一 (Hirokazu) 村山 (Murayama).

Syrian Berry

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Niv Hashimshony va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Carmelo Cortazo.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Syrian va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 39, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Niv Hashimshony.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Niv Hashimshony va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Syrian van seguir progressant per la banda dreta. Adeeb Al-kaled va tenir la seva oportunitat al minut 66, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.