Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729082398

Liga 729082398 Información oficial sobre el partido 729082398 en Hattrick

21.04.2024 16:30:00

Maynooth Gunners Alineación oficial del equipo 'Maynooth Gunners' en el partido 0 - 5 Just Go Alineación oficial del equipo 'Just Go' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maynooth Gunners Alineación oficial del equipo 'Maynooth Gunners' en el partido 0 - 4 Just Go Alineación oficial del equipo 'Just Go' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maynooth Gunners

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Maynooth va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Eugenio Aliotta va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Kostas Mpelevonis de Maynooth va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Efthimis Demertzis de Maynooth amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Just Go

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Paul Johnstone va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dave Dolan va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a Just l'avantatge per 0 - 3. Paul Johnstone en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Just per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 60. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Paul Johnstone. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 68, Just va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Aldert Roelofs.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): El Just va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 13 amb un llançament de falta perillós. En Paul Johnstone però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dónal O'Hagan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Paul Johnstone es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en David Curry al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Brownlee.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, David Brownlee de Just es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 72.