Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728976180

Liga 728976180 Información oficial sobre el partido 728976180 en Hattrick

12.05.2024 16:00:00

FC Udviklerne Alineación oficial del equipo 'FC Udviklerne' en el partido 9 - 0 Cokenhagen Rangers Alineación oficial del equipo 'Cokenhagen Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
FC Udviklerne Alineación oficial del equipo 'FC Udviklerne' en el partido 10 - 0 Cokenhagen Rangers Alineación oficial del equipo 'Cokenhagen Rangers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 10.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Udviklerne

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Udviklerne, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Christian König per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 4 (Gol por la derecha): Kevin Thybo va incrementar l'avantatge de Udviklerne amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 17 (Gol de penalti): Udviklerne va obtenir un penal al minut 17, que va llançar a la perfecció Thijn Luijpers. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Valentin Gfrerer va augmentar l'avantatge de Udviklerne a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Udviklerne va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Stanko Ivon des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Udviklerne va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Stanko Ivon va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Udviklerne va augmentar la diferència quan Stanko Ivon no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Udviklerne va aconseguir el 8 - 0 quan Bernt Riis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Valentin Gfrerer es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 9 - 0 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bernt Riis de Udviklerne amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cokenhagen Rangers

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Cokenhagen va estar a punt de marcar quan Jannik Dyhr va fer una passada impressionant a Kris Schram, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Cokenhagen va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 90, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Steven Eliasen.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roland Sennels.