Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728963564

Liga 728963564 Información oficial sobre el partido 728963564 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

FC Homage Alineación oficial del equipo 'FC Homage' en el partido 2 - 1 Don Antonios Alineación oficial del equipo 'Don Antonios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Homage Alineación oficial del equipo 'FC Homage' en el partido 2 - 0 Don Antonios Alineación oficial del equipo 'Don Antonios' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Homage

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Carl Mulligan va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Homage va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 89 Bonolo Seosenyeng va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikifor Petrov de Homage la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Don Antonios

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Lenny Cramer donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Antonios sortien al contraatac. La falta llançada per Ricco Kongsbak va sortir força alta sense massa perill.
  • 235 Minuto 50 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Jānis Dobulāns, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Antonios, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Jānis Dobulāns va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.