Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728963560

Liga 728963560 Información oficial sobre el partido 728963560 en Hattrick

07.04.2024 16:00:00

Buksetroldene Alineación oficial del equipo 'Buksetroldene' en el partido 3 - 3 Don Antonios Alineación oficial del equipo 'Don Antonios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Buksetroldene Alineación oficial del equipo 'Buksetroldene' en el partido 1 - 4 Don Antonios Alineación oficial del equipo 'Don Antonios' en el partido
Tiene suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buksetroldene

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Troldene prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Folmer Holm va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Folmer Holm va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 134 Minuto 49 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Troldene i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 49 minuts de joc. Mentre en Joe 'Tordenstøvle' Daher el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Folmer Holm gairebé va marcar per a Troldene des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Marc Poulsen va deixar a Honório Rocha Fernandes assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abdalla Onyancha va rematar alt.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Troldene per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sebastian 'Ole' Frisgaard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Don Antonios

Goles Goles

  • 151 Minuto 21 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 21, el jugador visitant Gudmund Knigge va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Jānis Dobulāns de Antonios després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Tomás Alessandro Chapim va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Antonios va estar a punt d'empatar al 11 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jakša Travica que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.