Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728959766

Liga 728959766 Información oficial sobre el partido 728959766 en Hattrick

05.05.2024 16:00:00

Fussball-Fieber Alineación oficial del equipo 'Fussball-Fieber' en el partido 2 - 2 Team Glostrup Alineación oficial del equipo 'Team Glostrup' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fussball-Fieber Alineación oficial del equipo 'Fussball-Fieber' en el partido 2 - 0 Team Glostrup Alineación oficial del equipo 'Team Glostrup' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fussball-Fieber

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Als 44 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Fussball-Fieber va acabar amb la pilota als peus de Filipe Magalhães que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Yufran Bensouda va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Fussball-Fieber empatava el partit, 2 a 2, al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 76 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jan-Inge Tjäderer va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nick Langlet.

Team Glostrup

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eman Geljo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Bonifacy Kurdel va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a TG.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Domenik Friedl es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Henry Balsinger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de TG que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.