Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728959537

Liga 728959537 Información oficial sobre el partido 728959537 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

Los Amos del Universo Alineación oficial del equipo 'Los Amos del Universo' en el partido 0 - 3 Toreby Alineación oficial del equipo 'Toreby' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Amos del Universo Alineación oficial del equipo 'Los Amos del Universo' en el partido 2 - 0 Toreby Alineación oficial del equipo 'Toreby' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Amos del Universo

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al 13, Olivier Juteau hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Malthe Døssing. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Los Amos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Maxim Bertho va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Malthe Døssing va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Eriq Leon Jörger de Los Amos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Los Amos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Eloy La Losa va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lauritz Linneberg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Toreby

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 4, en Harry Eagles la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Wilhelm Fog que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Rudy Dugue va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Timon Weber va descol·locar totalment la defensa contrària i Wilhelm Fog no va perdonar i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Toreby, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Wilhelm Fog va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Faustinus Wolber de Toreby va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.