Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728948120

Liga 728948120 Información oficial sobre el partido 728948120 en Hattrick

05.05.2024 16:00:00

FC Tropia Alineación oficial del equipo 'FC Tropia' en el partido 1 - 1 Olises drenge Alineación oficial del equipo 'Olises drenge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Tropia Alineación oficial del equipo 'FC Tropia' en el partido 0 - 1 Olises drenge Alineación oficial del equipo 'Olises drenge' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tropia

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tropia eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 18, Valtti Ylätalo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tropia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cosmin Dobândă, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 58 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tropia van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 58 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hjalte Wied, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Camilo Breda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tropia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Olises drenge

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Troels Kaae arribés a peus de Laurits Villumsen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Olises el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Rune Krogsrud va estar a punt de posar per davant a Olises amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bruno Bourg va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Bruno Bourg, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stanisław Kleszcz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Laurits Villumsen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Mario Termali va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Troels Kaae va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Olises que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mario Termali, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.