Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728947059

Liga 728947059 Información oficial sobre el partido 728947059 en Hattrick

12.05.2024 16:00:00

Dynamo Limfjorden Alineación oficial del equipo 'Dynamo Limfjorden' en el partido 3 - 3 Danmark! Alineación oficial del equipo 'Danmark!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dynamo Limfjorden Alineación oficial del equipo 'Dynamo Limfjorden' en el partido 6 - 1 Danmark! Alineación oficial del equipo 'Danmark!' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Limfjorden

Goles Goles

  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Limfjorden equilibrava la balança al minut 56. En İsmayıl Nağıyev, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Jaali Kenyatta va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Limfjorden va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 85 Fabiano Salvucci va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Danmark. La jugada d'estratègia del Limfjorden per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Børge Kristensen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 16 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Semih Sezen va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Limfjorden va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Semih Sezen en un 1 contra 1 amb el porter Gerhard Bredkjær, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Danmark!

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Danmark va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 39. Preben Huusmann va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nicolaj Kofoed va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Fırat Aksüyek va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Danmark van sortir al contraatac al minut 9, però Falke Stephansen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Anthon Strube, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Preben Huusmann ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.