Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728937901

Liga 728937901 Información oficial sobre el partido 728937901 en Hattrick

24.03.2024 15:45:00

Devilish ArmY Alineación oficial del equipo 'Devilish ArmY' en el partido 4 - 0 dyaa aako Alineación oficial del equipo 'dyaa aako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Devilish ArmY Alineación oficial del equipo 'Devilish ArmY' en el partido 9 - 0 dyaa aako Alineación oficial del equipo 'dyaa aako' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Devilish ArmY

Goles Goles

  • 115 Minuto 2 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 2 minuts de joc, Quirino Altieri, corrent com un esperitat, superà primer Yousef Arezoumand per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Quirino Altieri va augmentar l'avantatge de Devilish a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Devilish al minut 79, que va llançar ajustat al pal en Espahbod Moradi. 3 - 0 pels locals.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del dyaa aako. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nolwin Spaanbroek la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Devilish es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arjang Khorsand al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ricard Mulà va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del dyaa aako. La jugada d'estratègia del Devilish per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lioz Merin va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Lioz Merin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ricard Mulà va rematar alt.

dyaa aako

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vahid Hamedian va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 9. En Darab Arayesh va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Yousef Arezoumand va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.