Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728937898

Liga 728937898 Información oficial sobre el partido 728937898 en Hattrick

17.03.2024 15:45:00

gbdfg Alineación oficial del equipo 'gbdfg' en el partido 1 - 2 dyaa aako Alineación oficial del equipo 'dyaa aako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gbdfg Alineación oficial del equipo 'gbdfg' en el partido 2 - 1 dyaa aako Alineación oficial del equipo 'dyaa aako' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gbdfg

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al gbdfg una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Zal Panjali, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Amin Salahifar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jamasp Ghamari! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zal Panjali va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Ali Tourani quasi marca en una jugada assajada de córner que Kourosh Akhavanpour havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El gbdfg va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hamzeh Khal'ati la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Zal Panjali va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zal Panjali de gbdfg amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ali Tourani.

dyaa aako

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Fattah Ghafouri de dyaa aako va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de dyaa aako va ser finalitzada des de l'esquerra per Majid Tahani al minut 63. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Vahid Hamedian va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 76 per Sina Basohbat va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Majid Tahani. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yasan Arianfar de dyaa aako es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Vahid Hamedian de dyaa aako va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.