Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728924871

Liga 728924871 Información oficial sobre el partido 728924871 en Hattrick

21.04.2024 15:45:00

FC-Persia Alineación oficial del equipo 'FC-Persia' en el partido 0 - 1 Persian Cheetahs Alineación oficial del equipo 'Persian Cheetahs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC-Persia Alineación oficial del equipo 'FC-Persia' en el partido 1 - 0 Persian Cheetahs Alineación oficial del equipo 'Persian Cheetahs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC-Persia

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Leontiy Shotin va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Persian Cheetahs

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FC Persia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Boke Osol la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cheetahs es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Joel Echevarría era fer passades de llarga distància. Al minut 7 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Edigey Yeke però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 33, un contraatac del Cheetahs no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Basílio da Rocha perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Cheetahs van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Andrew Smelie no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): El Cheetahs va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Rait Siinmaa la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Al minut 20 en Shahdad Shadlu va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrew Smelie de Cheetahs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.