Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728922784

Liga 728922784 Información oficial sobre el partido 728922784 en Hattrick

24.03.2024 15:45:00

Behzad FC Alineación oficial del equipo 'Behzad FC' en el partido 2 - 3 Babak Alineación oficial del equipo 'Babak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Behzad FC Alineación oficial del equipo 'Behzad FC' en el partido 6 - 4 Babak Alineación oficial del equipo 'Babak' en el partido
Es un cenizo 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,3 % 29,4 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Behzad FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Shahrouz Arab, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Behzad es posava per davant!
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Behzad, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Reza Tandorost per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Patrik Hermansson de Behzad va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): En Hengki Soemohardjo, al minut 85 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Rudolf Kahler el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Toghrol Jala va estar a punt d'empatar per a Behzad quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jayson Hart va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mohammad Ashrafi de Behzad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Babak

Goles Goles

  • 164 Minuto 21 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 21 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de BBK. Rudolf Kahler el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Nunzio Maffezzini que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mojtaba Sepahvand que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a BBK.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Sajjad Haghshenas va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mojtaba Sepahvand de BBK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Shakour Ebrahimian.