Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728921848

Liga 728921848 Información oficial sobre el partido 728921848 en Hattrick

28.04.2024 15:45:00

Yarbourse Alineación oficial del equipo 'Yarbourse' en el partido 2 - 5 iran khodro Alineación oficial del equipo 'iran khodro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Yarbourse Alineación oficial del equipo 'Yarbourse' en el partido 0 - 9 iran khodro Alineación oficial del equipo 'iran khodro' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yarbourse

Goles Goles

  • 102 Minuto 20 (Gol por la izquierda): YB va reduir el marcador al minut 20 a 1 - 3 quan Jumber Gigiloshvili va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de YB per la dreta va donar com a resultat un gol de Shahram Haji Rasouli al minut 64 que reduïa la distància a 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Ernst Okatyev de YB va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

iran khodro

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mark Trutnev es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mark Trutnev, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rafiq Aqil Khidir va augmentar l'avantatge de khodro a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Przemysław Rams de khodro l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 58 de partit.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Mark Trutnev de khodro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 29 (Ocasión de falta): Brian Kleine va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Arild Winger es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): khodro va ser a punt de marcar al minut 69, quan el seu jugador Przemysław Rams va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Mark Trutnev quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cesare Füllemann, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gayo Ponte.