Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728902867

Liga 728902867 Información oficial sobre el partido 728902867 en Hattrick

28.04.2024 15:25:00

hassania D'agadir Alineación oficial del equipo 'hassania D'agadir' en el partido 2 - 0 El Malik 04 Alineación oficial del equipo 'El Malik 04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hassania D'agadir Alineación oficial del equipo 'hassania D'agadir' en el partido 2 - 1 El Malik 04 Alineación oficial del equipo 'El Malik 04' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hassania D'agadir

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Abderrahim Oubila de hassania, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Abdeladle Gaadaoui de hassania va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de hassania, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ulttach Saidi va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Abderrahim Oubila, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Abderrahim Oubila gairebé va marcar per a hassania des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Izzeddine Bellarabi de hassania va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

El Malik 04

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Abdelkber Ourmoun quasi redueix la diferència al marcador al minut 31, però una gran estirada d'en Bachir Laabi va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): malik04 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Sami El-Majhed des de l'esquerra va sortir desviat.