Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728897142

Liga 728897142 Información oficial sobre el partido 728897142 en Hattrick

07.04.2024 15:15:00

F.C. Mirlos Alineación oficial del equipo 'F.C. Mirlos' en el partido 2 - 1 Atlètic Nabateu Alineación oficial del equipo 'Atlètic Nabateu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Mirlos Alineación oficial del equipo 'F.C. Mirlos' en el partido 0 - 1 Atlètic Nabateu Alineación oficial del equipo 'Atlètic Nabateu' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mirlos

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Mirlos eren letals, i Lampis Dendrinos va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Fernando Mejía va donar a Mirlos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Mirlos van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Pedro Fonseca no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Fonseca va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ronald Araujo de Mirlos es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Atlètic Nabateu

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 43 minuts Gustavo Cratere va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): En Moïse Sokota, al minut 42 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Ronald Araujo el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Gustavo Cratere de Atlètic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rómulo Garibay.