Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728867736

Liga 728867736 Información oficial sobre el partido 728867736 en Hattrick

31.03.2024 15:00:00

AhmetBelediyeSpor Alineación oficial del equipo 'AhmetBelediyeSpor' en el partido 2 - 3 Vortex United FC Alineación oficial del equipo 'Vortex United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AhmetBelediyeSpor Alineación oficial del equipo 'AhmetBelediyeSpor' en el partido 2 - 2 Vortex United FC Alineación oficial del equipo 'Vortex United FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AhmetBelediyeSpor

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Berkant Erzade, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. AhmetBelediyeSpor es posava per davant!
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mustafa Çiğin ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, AhmetBelediyeSpor es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Ayhan Bayça gairebé va marcar per a AhmetBelediyeSpor des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a AhmetBelediyeSpor per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yüksel Haykırı, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ayhan Bayça.

Vortex United FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 33 (Gol de falta): Vortex, al minut 33, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Sedat Bozok.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 79 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Vahap Özkutlu marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): En Uzay Keskinay donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 89 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ömür Sünnetçi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 24 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Uzay Keskinay va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Serdar Süerkan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 54 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Yunus Bayır quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Adnan Zeynur va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.