Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728861036

Liga 728861036 Información oficial sobre el partido 728861036 en Hattrick

05.05.2024 15:00:00

black eagle42 Alineación oficial del equipo 'black eagle42' en el partido 5 - 1 Jolly Joker Alineación oficial del equipo 'Jolly Joker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
black eagle42 Alineación oficial del equipo 'black eagle42' en el partido 4 - 0 Jolly Joker Alineación oficial del equipo 'Jolly Joker' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

black eagle42

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del b-e contenien la respiració mentre en İlter Ulay s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Mikail Çakır va incrementar l'avantatge de b-e amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Renato Leiser va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan b-e va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Melih Oğuzer des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En İlter Ulay, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Buray Esmer al minut 13 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Otcan Artanç va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En İlter Ulay del b-e ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El b-e ho intentava per la dreta per mitjà de Otcan Artanç, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en İlter Ulay de b-e amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jolly Joker

Goles Goles

  • 125 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Şemsi Güresin va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 3. 1-0.
  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Şemsi Güresin sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 17 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Üsame Demir que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Üsame Demir de Jolly va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.