Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728858156

Liga 728858156 Información oficial sobre el partido 728858156 en Hattrick

24.03.2024 15:00:00

5.A.M.5.U.N Alineación oficial del equipo '5.A.M.5.U.N' en el partido 0 - 3 Darlıspor Alineación oficial del equipo 'Darlıspor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
5.A.M.5.U.N Alineación oficial del equipo '5.A.M.5.U.N' en el partido 2 - 1 Darlıspor Alineación oficial del equipo 'Darlıspor' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

5.A.M.5.U.N

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Alp Eren Faruk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SS55 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Ahmet Yargıcı va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Serdar Ufuk Ferahsu va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): SS55 va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gazi Keder va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sarper Ilgaz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Hayri Karadağ de SS55 va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): SS55 va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 82 que Sarper Ilgaz no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): Gazi Keder va xutar una falta al minut 89 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Murat Kadir de SS55 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Murat Kadir va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que SS55 va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Darlıspor

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Darlıspor va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Murat Miser.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, un xut de Kerim Çakmak des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Darlıspor va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ege Eryılmaz, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ozan Emrah Hasan al minut 64, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kenan Sudi de Darlıspor es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Murat Miser es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.