Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728856147

Liga 728856147 Información oficial sobre el partido 728856147 en Hattrick

31.03.2024 15:00:00

Agasar F.C. Alineación oficial del equipo 'Agasar F.C.' en el partido 0 - 2 Eğitim Merkezi Alineación oficial del equipo 'Eğitim Merkezi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Agasar F.C. Alineación oficial del equipo 'Agasar F.C.' en el partido 2 - 1 Eğitim Merkezi Alineación oficial del equipo 'Eğitim Merkezi' en el partido
Tiene mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agasar F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Taygun Erhan hauria d'haver estat gol al minut 15 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 210 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Muhammed Aga va fer una magnífica aturada al minut 54, tot i el bon llançament de falta de Abdurrahim Vafir.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Sakıp Say quasi marca en una jugada assajada de córner que Kemal Atalay havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Muhammed Aga i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a AgasarFC, però el xut de Mahmut Pektay va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Timur Ertuğrul va disposar d'una bona oportunitat al minut 75, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdurrahim Vafir de AgasarFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eğitim Merkezi

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cem Abide va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Passaven 63 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Gıyaseddin Çaman va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Hilal Sunal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mehmet Bayıldı, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Hilal Sunal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mehmet Bayıldı va estar atent i va desviar la pilota a córner.