Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728835076

Liga 728835076 Información oficial sobre el partido 728835076 en Hattrick

10.03.2024 15:00:00

Sıvasspor Alineación oficial del equipo 'Sıvasspor' en el partido 3 - 3 FC HULDZAR Alineación oficial del equipo 'FC HULDZAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sıvasspor Alineación oficial del equipo 'Sıvasspor' en el partido 5 - 3 FC HULDZAR Alineación oficial del equipo 'FC HULDZAR' en el partido
Tiene mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,4 % 13,9 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sıvasspor

Goles Goles

  • 110 Minuto 31 (Gol de falta): Sivas equilibrava els comptes al minut 31 quan en Eirik Øverby va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Corria el minut 61, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Sivas s'avançava en el marcador després que en Eirik Øverby xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Eirik Øverby, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Sivas.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Sivas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Serhan Miraç va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Sivas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marc-Kevin Brara en un 1 contra 1 amb el porter Ali Akant, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sivas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vincent Vanier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Deniz Öktem de Sivas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Deniz Öktem va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

FC HULDZAR

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): FC HULD va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ömer Aksel, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Adolfo Di genova que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 86 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Burak Karakaş.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Adolfo Di genova per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 77 (Ocasión de falta): El jugador visitant Volkan Alim va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 77 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Burak Karakaş.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, İmam Olgusal de FC HULD es va guanyar la targeta groga merescudament.