Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728829941

Liga 728829941 Información oficial sobre el partido 728829941 en Hattrick

07.04.2024 15:00:00

NAZİLLİSPOR Alineación oficial del equipo 'NAZİLLİSPOR' en el partido 8 - 1 yavrufener Alineación oficial del equipo 'yavrufener' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
NAZİLLİSPOR Alineación oficial del equipo 'NAZİLLİSPOR' en el partido 8 - 0 yavrufener Alineación oficial del equipo 'yavrufener' en el partido
Tiene un resultado normal 8.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAZİLLİSPOR

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Serhan Hekim facilitava les coses al NazNaz amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Utku Hadice, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. NazNaz es posava per davant!
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): NazNaz va obtenir un penal al minut 41, que va llançar a la perfecció Jeremias Rutten. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): NazNaz va augmentar la diferència quan Serhan Hekim no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en Serhan Hekim va augmentar l'avantatge de NazNaz a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jeremias Rutten va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del yavrufener. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 健吾 (Kengo) 宮崎 (Miyazaki) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del NazNaz es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 1 arribava al minut 82.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NazNaz a 8 - 1. Juho Antila va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juho Antila hauria d'haver estat gol al minut 11 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Cory Toovey va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

yavrufener

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, yavrufener es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Erkal Öztimur es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.