Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728826857

Liga 728826857 Información oficial sobre el partido 728826857 en Hattrick

31.03.2024 15:00:00

Silifke Spor kulüp Alineación oficial del equipo 'Silifke Spor kulüp ' en el partido 2 - 5 KIRIKKALEGÜCÜ Alineación oficial del equipo 'KIRIKKALEGÜCÜ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Silifke Spor kulüp Alineación oficial del equipo 'Silifke Spor kulüp ' en el partido 0 - 8 KIRIKKALEGÜCÜ Alineación oficial del equipo 'KIRIKKALEGÜCÜ' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silifke Spor kulüp

Goles Goles

  • 104 Minuto 48 (Gol de penalti): El públic de Silifke va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 48, va xiular un penal pels locals. Kıraç Ceviz no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 3.
  • 100 Minuto 51 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Kıraç Ceviz va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 3.

KIRIKKALEGÜCÜ

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): KRG va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 22. Juha Moisanen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Qhallalli Zepeda va aprofitar un error defensiu al minut 23, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a KRG.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 24, KRG va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Silas Flueckiger.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de KRG. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Valerian Ciobanu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Felix Kermer, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Valerian Ciobanu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Felix Kermer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hamza Pomakoğlu, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valerian Ciobanu de KRG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.