Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728825025

Liga 728825025 Información oficial sobre el partido 728825025 en Hattrick

28.04.2024 15:00:00

KAYSERİSPOR M.Y.F.C Alineación oficial del equipo 'KAYSERİSPOR M.Y.F.C' en el partido 3 - 5 KARABURÇ FC Alineación oficial del equipo 'KARABURÇ FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KAYSERİSPOR M.Y.F.C Alineación oficial del equipo 'KAYSERİSPOR M.Y.F.C' en el partido 2 - 1 KARABURÇ FC Alineación oficial del equipo 'KARABURÇ FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,0 % 9,9 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KAYSERİSPOR M.Y.F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Kamil Novotný va donar a KSMYFC un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Kamil Novotný, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a KSMYFC.
  • 103 Minuto 91 (Gol por la derecha): Passava el minut 91 del matx, quan l'atent Jan-Arie Hallebeek va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Kamil Novotný de KSMYFC va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 26, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): KSMYFC va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Turali Yarcı va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Erich Upchurch va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Turali Yarcı.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Turali Yarcı va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

KARABURÇ FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 3 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Richie Triggs que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Richie Triggs donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ali Jalili arribés a peus de Abouzar Tajziyechi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a KARABURÇ el 1 - 3.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Domonkos Uhrin va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El KARABURÇ sempre confia amb les genialitats d'en Lutz Rolshausen; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): KARABURÇ quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Américo Ferreira va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lutz Rolshausen després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vecih Artun va poder desviar-lo a córner.