Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728823004

Liga 728823004 Información oficial sobre el partido 728823004 en Hattrick

14.04.2024 15:00:00

şatkişebspor Alineación oficial del equipo 'şatkişebspor' en el partido 3 - 0 Sugören FK Alineación oficial del equipo 'Sugören FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
şatkişebspor Alineación oficial del equipo 'şatkişebspor' en el partido 7 - 0 Sugören FK Alineación oficial del equipo 'Sugören FK' en el partido
Es un cenizo 6.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

şatkişebspor

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ardıç Üzgün, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del şatkişebspor se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 44.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): şatkişebspor va aconseguir el 2 - 0 quan Ardıç Üzgün va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de şatkişebspor va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ardıç Üzgün progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): şatkişebspor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Henning Carton en un 1 contra 1 amb el porter Jānis Lozbergs, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del şatkişebspor sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ivan Chopin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ivan Chopin va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Jānis Lozbergs va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Fatih Alpdoğan es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jalaluddin Iman va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Sugören FK

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Baltasar Al Sayed va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Reşit Tomris després que el jugador de Sugören li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javi Ubao de Sugören es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Brock Surjan de Sugören la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.