Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728822998

Liga 728822998 Información oficial sobre el partido 728822998 en Hattrick

07.04.2024 15:00:00

*H_Y_D_R_A* Alineación oficial del equipo '*H_Y_D_R_A*' en el partido 2 - 4 şatkişebspor Alineación oficial del equipo 'şatkişebspor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
*H_Y_D_R_A* Alineación oficial del equipo '*H_Y_D_R_A*' en el partido 2 - 4 şatkişebspor Alineación oficial del equipo 'şatkişebspor' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

*H_Y_D_R_A*

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Aras Denktaş va treure un córner llarg cap al segon pal que en Talip Sarıasma, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del *H_Y_D_R_A* amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Bjørn Nordlie en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Pim Bijvoet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de *H_Y_D_R_A* se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Öztürk Orus va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 64, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bjørn Nordlie va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pim Bijvoet va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tutku Doruk Çelebi de *H_Y_D_R_A* va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

şatkişebspor

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Maurice de Weerd va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 15.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Mutlu Taşçı de şatkişebspor va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Arthur Tudorache donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Maurice de Weerd va augmentar l'avantatge de şatkişebspor a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): şatkişebspor quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mutlu Taşçı va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.