Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728822959

Liga 728822959 Información oficial sobre el partido 728822959 en Hattrick

05.05.2024 15:00:00

Çankırı_Spor Alineación oficial del equipo 'Çankırı_Spor' en el partido 3 - 1 AFK Ordu Alineación oficial del equipo 'AFK Ordu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Çankırı_Spor Alineación oficial del equipo 'Çankırı_Spor' en el partido 1 - 2 AFK Ordu Alineación oficial del equipo 'AFK Ordu' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Çankırı_Spor

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Çankırı va posar-se per davant 1 - 0 al minut 10, quan Giovanni Vidali va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Çankırı va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alexander Schillerwein progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Çankırı va aconseguir el 3 - 0 quan Mirko Tinuper va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Çankırı va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mark Byrne va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ulus Payır.
  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Otto Hartmann-Röhrer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Elizur Rosenblat va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Elizur Rosenblat va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leoš Weiss de Çankırı va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Atarnan Huenmeneo de Çankırı va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AFK Ordu

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats de AFK van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Josep Carles Balbastre va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Josep Carles Balbastre va intentar anar-se'n per velocitat al minut 2 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Josep Carles Balbastre va superar els defenses rivals per velocitat al minut 14 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oğuz Can Ertunga.