Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728820648

Liga 728820648 Información oficial sobre el partido 728820648 en Hattrick

14.04.2024 15:00:00

Ulukışla Birlik Alineación oficial del equipo 'Ulukışla Birlik' en el partido 6 - 1 fc.armegedon Alineación oficial del equipo 'fc.armegedon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ulukışla Birlik Alineación oficial del equipo 'Ulukışla Birlik' en el partido 6 - 0 fc.armegedon Alineación oficial del equipo 'fc.armegedon' en el partido
Tiene un resultado normal 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulukışla Birlik

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nazmi Salah ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ulukışla es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Ömür Öztimur va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Ulukışla va aconseguir el 3 - 0 quan Nazmi Salah va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Ulukışla va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Özgür Okgüç, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Ulukışla al minut 60, que va llançar ajustat al pal en Dinçer Keskintürk. 5 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ulukışla a 6 - 0. Abdurrezzak Izgın va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ulukışla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Ömür Öztimur va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abdurrezzak Izgın va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ömür Öztimur va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abdurrezzak Izgın de Ulukışla es va guanyar la targeta groga merescudament.

fc.armegedon

Goles Goles

  • 150 Minuto 84 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del fc.armegedon sembla que dona bons resultats perquè al minut 84, Hüseyin Kağan Nurdoğan va escurçar la diferència a 6 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): fc.armegedon va estar a punt d'empatar al 6 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Cemil Şen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Hüseyin Çokan va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Duran Ünsever.