Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728782352

Liga 728782352 Información oficial sobre el partido 728782352 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

Rune The Pinguin Alineación oficial del equipo 'Rune The Pinguin' en el partido 1 - 6 Antwerp Panthers Alineación oficial del equipo 'Antwerp Panthers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rune The Pinguin Alineación oficial del equipo 'Rune The Pinguin' en el partido 0 - 7 Antwerp Panthers Alineación oficial del equipo 'Antwerp Panthers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rune The Pinguin

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Badr Saghir entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pinguin, un peu providencial d'en Fabrizio Cornet va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Francesco Viteritti va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Bertrand Delcour, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Antwerp Panthers

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Panthers va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 27, quan Erno Hallman, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Panthers va ser finalitzada des de l'esquerra per Gerardo Ortega al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gerardo Ortega va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 180 Minuto 53 (Gol de falta): Lucian-Vasile Gavriloaie va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Panthers gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 61, Panthers va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Maximilian Moshamm.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pinguin. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Saltuk Buğra Yaşmuk la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Panthers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 6 arribava al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): El Panthers va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 10 amb un llançament de falta perillós. En Lucian-Vasile Gavriloaie però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 22 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sebastian Dehandschutter va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gerardo Ortega es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Lucian-Vasile Gavriloaie va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Manu Moreau va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Manu Moreau va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Maximilian Moshamm, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucian-Vasile Gavriloaie de Panthers es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.