Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728761045

Liga 728761045 Información oficial sobre el partido 728761045 en Hattrick

24.03.2024 13:00:00

Oceans of Sadness Alineación oficial del equipo 'Oceans of Sadness' en el partido 0 - 2 RAFC royal Antwerp Alineación oficial del equipo 'RAFC royal Antwerp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oceans of Sadness Alineación oficial del equipo 'Oceans of Sadness' en el partido 1 - 0 RAFC royal Antwerp Alineación oficial del equipo 'RAFC royal Antwerp' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oceans of Sadness

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Dominik Kołuda de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Oceans José Fernando León quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Julien Füglistaller l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 210 Minuto 61 (Ocasión de falta): Radek Olšan va llançar una falta directa al minut 61 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gijs Devynck es va comportar com un juvenil al minut 79 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ángel Miguel Romero Gutiérrez va poder marcar per a Oceans en un servei de cantonada picat per en Radek Olšan quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

RAFC royal Antwerp

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Antwerp va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Gloire Panzu va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gilmer Steegen va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Antwerp va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gijs Devynck, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Gerard Brunet va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Antwerp que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El Antwerp va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Timéo Bernard va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Gijs Devynck va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.