Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728761044

Liga 728761044 Información oficial sobre el partido 728761044 en Hattrick

17.03.2024 13:00:00

RAFC royal Antwerp Alineación oficial del equipo 'RAFC royal Antwerp' en el partido 2 - 2 Scampionetta Alineación oficial del equipo 'Scampionetta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RAFC royal Antwerp Alineación oficial del equipo 'RAFC royal Antwerp' en el partido 0 - 2 Scampionetta Alineación oficial del equipo 'Scampionetta' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAFC royal Antwerp

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gloire Panzu de Antwerp es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Jorge Neves va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 31 de joc. Gloire Panzu es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Henrry Riquelme va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Gilmer Steegen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Scampionetta

Goles Goles

  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jos Standaert era molt més ràpid que el defensa Henrry Riquelme. Al minut 24, el jugador de Scampionetta va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 60 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Joan Escala marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Scampionetta va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Andrea De Nuccio va quedar-se sol davant el porter Willem-Jan Lanckmans, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Scampionetta va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ugo Nys es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jos Standaert va fer una jugada per la banda esquerra, però Willem-Jan Lanckmans va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Andrea De Nuccio va encarar al porter al 57, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Faissel Deruytere quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Scampionetta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Willem-Jan Lanckmans va desviar el xut final de Simon Boeynaems després d'una sèrie de rebots i molta confusió.