Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728751760

Liga 728751760 Información oficial sobre el partido 728751760 en Hattrick

07.04.2024 13:00:00

Hill Diar Alineación oficial del equipo 'Hill Diar' en el partido 3 - 0 FC club Brugge 12 Alineación oficial del equipo 'FC club Brugge 12' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hill Diar Alineación oficial del equipo 'Hill Diar' en el partido 4 - 0 FC club Brugge 12 Alineación oficial del equipo 'FC club Brugge 12' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hill Diar

Goles Goles

  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): En Jonathan La Gaffe conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Victor-Andrei Răduş va augmentar l'avantatge de Hill a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Victor-Andrei Răduş va augmentar la diferència de Hill a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Hill per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Junior Genbrugge, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Hill per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Rai Usita va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Victor-Andrei Răduş, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Jarno Courtois? Un error clamorós seu va donar a Jack Petit una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Junior Genbrugge de Hill gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Victor-Andrei Răduş una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Jean-René Marichal va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Jonathan La Gaffe de Hill va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC club Brugge 12

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Merlijn Buelinckx va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Brugge, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Georg Viebahn va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adib Qarqouch de Brugge va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Georg Viebahn de Brugge la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.