Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728749971

Liga 728749971 Información oficial sobre el partido 728749971 en Hattrick

14.04.2024 13:00:00

Royal Team CS Alineación oficial del equipo 'Royal Team CS' en el partido 0 - 2 Moerkerke City Alineación oficial del equipo 'Moerkerke City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Royal Team CS Alineación oficial del equipo 'Royal Team CS' en el partido 0 - 4 Moerkerke City Alineación oficial del equipo 'Moerkerke City' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Team CS

Moerkerke City

Goles Goles

  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jerôme Locqueneux va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Siebran Van Vooren va augmentar l'avantatge de Moerkerke a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Robby Claisse va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Alexandre Bedoret hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jean-Louis Franquet havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Nicolas Deruytere, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Moerkerke va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Jakob Van Gansen de Moerkerke va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jerôme Locqueneux de Moerkerke es va guanyar la targeta groga merescudament.