Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728749699

Liga 728749699 Información oficial sobre el partido 728749699 en Hattrick

21.04.2024 13:00:00

G-Brugge Alineación oficial del equipo 'G-Brugge' en el partido 4 - 4 Miel City Alineación oficial del equipo 'Miel City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
G-Brugge Alineación oficial del equipo 'G-Brugge' en el partido 4 - 1 Miel City Alineación oficial del equipo 'Miel City' en el partido
Tiene un resultado normal 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G-Brugge

Goles Goles

  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Gary Edmunds va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 2 al minut 29.
  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Quincy Van de Voorden es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els seguidors del G-Brugge van tornar a saltar d'alegria al minut 66. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Quincy Van de Voorden que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Després de 67 minuts de partit, Sean Thijssen igualava per G-Brugge en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 81. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Quincy Van de Voorden va empatar el partit, 4 - 4, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Omer Robert i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a G-Brugge, però el xut de Sean Thijssen va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nils Chalmet de G-Brugge va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gary Edmunds de G-Brugge amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Miel City

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Robby Van Gestel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Miel va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dorus Hendrickx, amb un xut sec des de la dreta.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador de Miel Nils Noreilde va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 73 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Dorus Hendrickx va estar a punt de posar per davant a Miel amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lorentz Devaux va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Jeremiah Hateley de Miel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.