Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728745175

Liga 728745175 Información oficial sobre el partido 728745175 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

KV'81 Alineación oficial del equipo 'KV'81' en el partido 2 - 3 Hillebillies Alineación oficial del equipo 'Hillebillies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KV'81 Alineación oficial del equipo 'KV'81' en el partido 2 - 1 Hillebillies Alineación oficial del equipo 'Hillebillies' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,2 % 10,4 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KV'81

Goles Goles

  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Sjoeters van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Noud Bouchat en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Fateh Tamim de Sjoeters va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Noud Bouchat gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Vic Hannes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sjoeters.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Meindert Desmet no oblidarà el que li va passar durant el minut 42. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Brandão Aguiar i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sjoeters, però el xut de Gauthier Vandaele va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Sjoeters va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Meindert Desmet va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Brandão Aguiar va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vic Hannes.

Hillebillies

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Hillebillies prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Quinten Tijsebaert.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Mounir Hajawi de Hillebillies va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 55 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hillebillies. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Arthur Grixti xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Modeste Keersse va fer al minut 40 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Arthur Grixti, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hillebillies va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Krzysztof Woliński, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jo D'haluin de Hillebillies amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.